Oudhollandsspel

We hebben oudhollandsspel.nl geholpen bij het bepalen van de juiste look & feel van de website en hebben het nieuwe design op basis van hun feedback en wensen ontworpen. Er is gekozen voor frisse en vrolijke kleuren en een strakke look & feel die past bij het familiebedrijf. Daarnaast hebben we nieuwe teksten geschreven voor de website om bezoekers meer informatie te geven over alle spellen, inclusief historische verhalen over het ontstaan van ieder oud hollands spel.

  • Klantnaam Oudhollandsspel - De Houtiek
  • Werkzaamheden Webdesign

Ontwikkeling van de website

Wij hebben vervolgens de ontwikkeling van de website op ons genomen. Er is gekozen voor een WordPress CMS, waarbij gebruik is gemaakt van maatwerk thema’s en plug-ins. Het belangrijkste doel van de nieuwe website was het verbeteren van de gebruikerservaring. Zo kunnen bezoekers nu zelf hun offerte samenstellen en opvragen. Daarnaast worden de bezorgkosten automatisch berekend op basis van de afstand.

 

Resultaat

Het resultaat van het project is een geheel nieuwe website die past bij het (h)echte familiebedrijf Oudhollandsspel.nl. De website heeft een frisse en vrolijke uitstraling gekregen en biedt een verbeterde gebruikerservaring. Het nieuwe design is geïmplementeerd op basis van de wensen en feedback van Oudhollandsspel.nl. Daarnaast biedt de website nu meer informatie over alle spellen, inclusief historische verhalen over het ontstaan van ieder oud hollandsspel. We zijn trots op het resultaat en hebben genoten van de samenwerking met het familiebedrijf.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak

Neem direct contact op