Firesafetyshop

Maak kennis met FireSafetyShop, een gebruiksvriendelijke en informatieve webshop waar particulieren eenvoudig rookmelders en brandblussers kunnen kopen. Binnen slechts twee weken realiseerden we dit project voor onze klant Fireprevent, een bedrijf gespecialiseerd in brandpreventie en -beveiliging.

  • Klantnaam Fireprevent
  • Werkzaamheden Webdesign

Woocommerce Webshop Ontwikkeling

Het doel was een Woocommerce webshop op te zetten waar klanten op een intuïtieve manier informatie over rookmelders en brandblussers kunnen vinden en de gewenste producten kunnen bestellen. Voor dit project hebben we een Woocommerce webshop ontwikkeld, waarbij rekening werd gehouden met gebruiksvriendelijkheid en een naadloze navigatie voor particulieren. Binnen de strakke deadline van twee weken moest de webshop een eenvoudig bestelproces bieden, met de mogelijkheid om te betalen via iDeal en andere gangbare betaalmethoden.

Het grootste obstakel was de korte tijdslimiet. We moesten snel beslissen en prioriteiten stellen om de webshop op tijd op te leveren. Dankzij efficiënte communicatie en besluitvaardigheid hebben we het project binnen de gestelde termijn afgerond. We hebben tooltips geïntroduceerd bij complexere onderwerpen, zoals brandklassen, zodat klanten meer inzicht krijgen in de producten die ze aanschaffen. Bovendien is er een gebruiksvriendelijke zoekfunctie geïmplementeerd om gemakkelijk alle producten te doorzoeken. Voor de ontwikkeling van de webshop hebben we gebruikgemaakt van WordPress en Woocommerce.

 

Communicatie en Resultaten

Dit ambitieuze project werd binnen slechts twee weken voltooid. Heldere en frequente communicatie was cruciaal om de deadline te halen. We hielden de klant regelmatig op de hoogte van de voortgang en reageerden snel op vragen of feedback. Het resultaat van onze samenwerking? Fireprevent heeft met hun nieuwe webshop, Firesafetyshop.nl, snel nieuwe particuliere klanten aangetrokken. De resultaten worden bijgehouden met behulp van Google Analytics. Dit project toont aan hoe we binnen een korte tijdspanne een succesvolle en gebruiksvriendelijke webshop kunnen realiseren, afgestemd op de wensen van de klant.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak

Neem direct contact op